Problemer med gadekryds, what to do?

Når en Kawasaki og en Yamaha “parrer” sig, så får man det der i hundenes verden kaldes et gadekryds. Hvis man spørger Wikipedia beskrives det således:

Gadekryds er betegnelsen for en hund, som ikke tilhører en bestemt hunderace, da den er en blanding mellem to eller flere forskellige racer. Blandt andre betegnelser for gadekryds findes også rundkørselblandingshunde og hul-i-hækken-hund.

Det er lige netop det der sker når jeg laver motorcykler! Så derfor har jeg omformuleret det lidt og overført det til min verden!

Retromotor er betegnelsen for en motorcykel, som ikke tilhører et bestemt mærke, da den er en blanding mellem to eller flere forskellige motorcykler. Blandt andre betegnelser for gadekryds findes også cafe racer, streetfighter, bobber, tracker og chopper.

Nå men….

Det giver nogle gange nogle udfordringer med et gadekryds. F.eks. når instrumenter skal integreres fra en Kawa til en Yummi. Mit problem er så speedometeret der ikke virker længere!

Jeg løste problemet på følgende måde:

 

Billede 04-06-15 14.37.17

Skynd dig ned til Cykelnørderne og køb en cykelcomputer. Derefter skal der moges ud i speedometer afdelingen.

Billede 04-06-15 14.45.10

Her er resterne af tælleren som bliver holderen til den ny computer.

Billede 04-06-15 16.19.33

Her er odometer og triptæller skåret ud, så der bliver plads til computerskærmen.

Billede 04-06-15 16.19.41

Jeg valgte at beholde skiven fra det gamle speedometer. Synes det er cool med lidt patina, og så husker man også at cyklen er fra 1985.

Billede 04-06-15 16.57.29

Kablet fra computeren følger bremseslangen, og sensoren er monteren bag caliperen så den ikke ses så tydeligt. Magneten er monteret i skiven

Billede 04-06-15 20.47.32

1, 2, 3 wupti. Så er der igen speedometer på den gamle ged. Nu er der yderligere kommet digital ur på! Når der skal skiftes batteri (ca. 1 gang om året) skal der 5 skruer ud, så står man med batteriet i hånden.

Giv mig gerne en kommentar med på vejen, tak.

HUSK at alt cykelgrej købes hos CYKELNØRDERNE på Haderslevvej i Kolding!!!

11a64e6aec-Logo-Logotype-H├©jformat-Cykeln├©rderne

Klik på mig!!!

retromotor

Skriv et svar