Made in CHINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Et sæt K&N bomuldsfiltre koster hurtigt omkring 300-400 kroner pr. stk. Derfor findes der selvfølgelig også en masse andre muligheder der kan gøre næsten det samme til billigere penge.

Da jeg til tider kan kan være på kanten til nærig, tog jeg chancen og kiggede efter nogle simple luftfiltre på Ebay. Der gik heller ikke lang tid inden jeg fandt nogle. 4 stk. nye luftfiltre der kunne leveres fra Hongkong til sølle 88 kroner med forsendelse og alt (tilsvarende billige filtre herhjemme koster ca. 129 kroner pr. stk.!) Det er tankevækkende at en pakke kan komme hele vejen fra Hongkong, til samme pris som det koster at sende en pakke fra Kolding til Vejle… Tænk over den Post Danmark!

Det tog så knap 3 uger inden filtrene kom den lange vej til Kolding. Med første øjekast så de super fine ud, i fine kasser med spændebånd og det hele. Alt var som det skulle være, men….

Se billederne og se om du kan se hvor problemet ligger.

Flot ser det da ud og så til 22 kroner!

Flot ser det da ud og så til 22 kroner!

Her gik det så op for mig at det ikke er helt perfekt alligevel.

Her gik det så op for mig at det ikke er helt perfekt alligevel.

Billede 12-03-15 12.34.28

Close-up af problem. Kan du gætte det?

 

Flot

Flot

Flot, flot, flot

Flot, flot, flot

 

Nå, men du har nok allerede gætte hvad problemet er… Hullet i selve luftfilteret er kun 26mm.!!!! What? Så selvom det ser så fint ud, så er der alt for lidt flow igennem når selve spjældet er omkring 34mm. Nu bliver projektet så om der kan tages lidt af flangen på filteret så flowet bliver optimalt igen, det var ligesom det der var meningen med det hele.

Man bliver jo klogere dag for dag, og nu ved jeg i det mindste hvad MADE IN CHINA betyder! 😬

 

retromotor

Skriv et svar