Velkommen til min blog!

Mit navn er Paw, jeg er 34 år gammel, lykkelig gift, har 2 dejlige børn, hus og fast job. Jeg kunne købe en ny bil eller motorcykel hvis jeg ville, men alligevel kører jeg i en gammel Mercedes fra 1989 (ret ny!), har en hel stak gamle motorcykler i garagen og elsker når ting har en historie. Jeg er typen der stadig bliver overrasket/begejstret over de samme bygninger i Roms gader på tredje dagen. Begejstring for gamle ting og sager kan man vel kalde det.

Når jeg afleverer ungerne i skolen/børnehaven, er det min bil der trækker det gennemsnitlige årstal på de omkringstående bilers ned med ca. 20 år. Alligevel nyder jeg at sidde bag det gamle rat og instrumentbord, der vidner om en tid hvor ting ikke var så kompliceret. En tid hvor man drak en kold Tuborg i middagspausen på fabrikken (som i Olsen Banden), uden at man var fuldstændig uansvarlig eller fik en fyreseddel. Den går vist ikke i dagens Danmark!

Jeg har altid været god til at se muligheder i hvad andre ville kalde “gammel skrammel”. Desværre er de gode idéer og intensioner ikke altid blevet indfriet som planlagt… Her må jeg lige takke min kone, Tina. Var det ikke for hende, og måske alderen, havde jeg sikkert boet i et nedlagt landbrug fyldt med gammel l… der aldrig var blevet til mere end det. På dette grundlag er nogle af projekterne så også kommet til live, men der er stadig mange i støbeskeen! Til tider er der nok lidt for mange projekter! (undskyld kone)

Projekterne er nu skåret ned til 5 biler, 5 motorcykler, 1 båd og 1 knallert!!!

Undervejs har jeg fundet masser af inspiration ved hjælp forskellige forums eller søgninger på Google, og det er også grunden til at jeg nu laver denne blog. Jeg vil dele lidt ud af hvad jeg går og roder med, når jeg ikke er familiefar eller er på mit faste arbejde.

Så jeg håber I vil følge udviklingen af projekterne, og måske jeg kunne være så heldig at være med til at inspirere nogen af jer med det jeg laver.

Så velkommen til og giv gerne en kommentar med på vejen, tak.

Hilsen

Paw

 

 

retromotor

2 Comments

 1. Hej Paw,
  Du har altid haft øje for nogle spændende og inspirerende projekter.
  Gennem en tid, hvor man var ved at brække sig over at 2 forlygter og en afmonteret kåbe, pludselig blev til en “Street-fighter”, er du altid gået all-in og skabt dine egen stil.
  Smag er individuelt og uanset om man, som mig ikke falder i svime over en gammel Virago eller GPZ ;-), så kan man kun have respekt for dit arbejde.

  Keep up the good work!

  Glæder mig til at følge med 🙂

  /Anders

  • Tak for de fine ord 🙂 Det kan være jeg får brug for dig når jeg skal have gravet den gamle Suzuki RG500 frem..

Skriv et svar